» Tregu i ri i rrobave të përdorura, Lali Eri zbulon njishat…

Tregu i ri i rrobave të përdorura, Lali Eri zbulon njishat…

Nga dje , 103 familje nga komuniteti rom dhe egjiptian nuk do kenë më nevojë që të shesin rroba në rrugë, jashtë çdo standardi, në mes të pluhurit dhe shiut. Bashkia e Tiranës në bashkëpunim me Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë hapën tregun e parë publik të rrobave të përdorura në Shkozë për nxitjen e vetëpunësimit dhe tregtinë ambulatore të komunitetit rom dhe egjiptian. Sot Veliaj në  profilin e tij facebook ,  shpreh mirënjohjën për bashkpunëtoret  që  ndihmuan në ngritjen e këtij tregu. ” Gabi nuk është zhargon, është institucion! Nuk ka shqiptar të mos jetë veshur një herë aty gjatë tranzicioni, thotë  Veliaj mes të tjerash .

.Ja çfarë shkruan Veliaj : 

Me 1-shat e Lalit! ?.

Gabi nuk është zhargon, është institucion! Nuk ka shqiptar të mos jetë veshur një herë aty gjatë tranzicionit! ??

Faleminderit Andi Dobrushës dhe OSF Albania që financuan Tregun e Gabit në ndihmë të komunitetit Rom në Shkozë – jo më në rrugë! #RomaFriendlyCity ❤
Tregu i parë publik të rrobave të përdorura

360grade.al

farma
E njëjta dorë kundër Kosovës dhe Shqipërisë…mektrin


mektrin

farma

Tirana Bank


e-albania


e-albania

Të tjera