» E njihni këngëtaren në foto? Sa ndryshe duket sot

E njihni këngëtaren në foto? Sa ndryshe duket sot

Këngëtarja në foto sot njihet për format e bukura trupore edhe pse nuk është shumë aktive me projekte muzikore

Ajo ka këngë të shumta të cilat ia ka sjellur për fansat e saj njëkohësisht edhe publikun e gjerë.

Bëhet fjalë për Zanfina Ismailin. Në këtë imazh artistja është kur ka qenë fëmijë.

E bukur edhe atëherë a po jo?

Ndryshe, projekti i fundit i Zanfinës është ‘S’je ai mo’.

360grade.al

farma
E njëjta dorë kundër Kosovës dhe Shqipërisë…mektrin


mektrin

farma

Tirana Bank


e-albania


e-albania

Të tjera