» Cilësitë tërheqëse që burrat gjejnë te një femër mbi 30 vjeçe

Cilësitë tërheqëse që burrat gjejnë te një femër mbi 30 vjeçe

Arritja e 30 viteve për një grua nënkupton hyrjen në një fazë të mrekullueshme të jetës së saj, në të cilën ajo mburret me karizmën, bukurinë.

Burrat e dinë këtë mirë dhe kjo është arsyeja pse ata shpesh e humbin mendjen.

Këto janë cilësitë që i duan tek gratë e kësaj moshe:

Kanë karizëm

Gratë mbi 30 vjeçe janë padyshim më karizmatike sesa 20 vjeçaret, dinë se si të provokojnë një partner dhe si ta përdorin bukurinë për të marrë atë që duan.

Nuk humbasin dashuri 

Një 30 vjeçare e di se çfarë dëshiron dhe nuk humb kohën për kënaqësitë. Në vend që të ndiqet nga një person që nuk kujdeset për të, ajo preferon të jetë e vetme dhe të gëzojë plotësisht kohën e saj të lirë.

Dinë se si të vlerësojnë veten 

Një grua mbi 30 vjeçe mund të kuptojë në mënyrë perfekte forcat e saj dhe gabimet e saj? Në atë moshë, eksperimentet e stilit tipik të adoleshencës janë zhdukur prej kohësh, edhe kur është fjala për pamjen, është arritur një maturim i caktuar dhe do të vishen vetëm rrobat që do të nxjerrin në pah trupin, duke maskuar defektet.

Ato e dinë se çfarë duan

Në moshën 30 vjeç, një grua ka kokën e saj mbi shpatullat e saj dhe mbi të gjitha ajo ka braktisur të gjitha ëndrrat e parealizueshme që kishte gjatë adoleshencës, duke u bërë më konkrete dhe realiste

360grade.al

farma
E njëjta dorë kundër Kosovës dhe Shqipërisë…mektrin


mektrin

farma

Tirana Bank


e-albania


e-albania

Të tjera