Demalia për Borschardt: Tashmë jeni bojë-dalë dhe fjala turp për ju është ledhatim dhe jo kercënim - 360 Grade

Demalia për Borschardt: Tashmë jeni bojë-dalë dhe fjala turp për ju është ledhatim dhe jo kercënim

Analisti Ilir Demalia ka reaguar nëpërmjet një statusi në facebook  në lidhje me shoqerimin në polici të  studentes që shkruajti në hyrjen e apartamentit të perfaqsuesit OSBE Berd Borschardt, “Borschardt shame on you!

Statusi i plotë

Dje është arrestuar një vajzë Ana, vetëm se ka shkruar në hyrjen e apartamentit të perfaqsuesit OSBE Berd Borschardt, “Borschardt shame on you!”

Këtë parull nxituan ta quajne lakejte qeveritar si nje kercënim??!

Borschardt ende nuk ka dhene prenoncim me sa kamë ndjekur deri më tani. Kjo ditë thotë që Borschardt pajtohet më statusin e të “kercënuarit”.

Une po ta theme shqip: Turp për ju Borschard!

Ju që vini nga një vend ku themelet e lirise e drejta e opinionit , liria fjalës, protestes, janë të sanksionuara si të drejta themelore me kushtetutë. Në Shqipëria si ngrënës – luge çorbës në çorbën qeverisëse e trajtoni nje vajze të re për nje opinion të saj si kercenuese për jetën!!!

Po mr. Borschard jeni I turpëruar edhe për faktin që jeni bërë pjesë e qeverise në protektimin e saj në perfitimet prej saj duke mbuluar aferat e nje qeverie tashmë provuar e lidhur me krimin.

Tashmë shqiptaret nuk janë qorra të moskuptojne se çfarë ndodh më perfaqsuesit europiane që perfitojne në zvarritjen e proçeseve te ngritjes institucioneve demokratike më qeveritë e radhës, duke u korruptuar më nje administrate të korruptuar që nga Selia në Bruksel. Ju dhe parardhsit tuaj I keni shfrytëzuar vendet si Shqipëria si miniera Diamanti në bashkepunim më qeverite e korruptuara duke zvarritur ngritjen e institucioneve demokratike dhe ndërtimin e shtetit të se drejtes.

Tashmë jeni bojë-dalë dhe fjala TURP për ju është ledhatim dhe jo kercënim.


360grade.al


Kohët e palavdishme që po jetojmë …

Të tjera