» Cila është mosha më e mirë për lindje?

Cila është mosha më e mirë për lindje?

Ndërsa dikush thotë se fëmijët janë më të mirë në të njëzetat, të tjerët këshillojnë që ata është mirë të linden në moshën 40-vjeçare. Megjithatë, problemet shëndetësore janë një anë e keqe për vite dhe vite, thonë ekspertët.

Sipas një studimi të Dr. John Mirowski të Universitetit të Teksasit, mosha e përsosur për lindje është 34 vjeç.

“Në këtë moshë, gratë janë optimale të shëndetshme dhe të gatshme për shtatzëni”, tha Dr. Mirovski, i cili erdhi në rezultat në bazë të intervistave me 1.800 nëna, duke i pyetur ato për gjendjen e tanishme shëndetësore.

Ekspertë të tjerë u pajtuan me përfundimin e tij dhe shtuan se gratë në këtë moshë kanë një sasi ideale të energjisë dhe janë mjaft të pjekura dhe përgjegjëse për rritjen e fëmijës.

Po ashtu, bëhet fjalë për edhe për njerëzit financiarisht më të qëndrueshëm në marrëdhënie emocionale më të shëndetshme, thanë autorët e studimit.

360grade.al

farma
KM: “Ju dhunoj me Policinë time! Se për ju s’më rruhet!” Dhe ku gabojnë gazetarët shqiptarë!mektrin


mektrin

farma

Tirana Bank


e-albania


e-albania

Të tjera