» Digjet makina e gruas së gjyqtarit të Apelit për Krime të Rënda

Digjet makina e gruas së gjyqtarit të Apelit për Krime të Rënda

Makina në pronësi të bashkëshortes së gjyqtarit Sokol Binaj, është përfshirë nga flakët gjatë orëve të natës, në Tiranë.

Ende nuk dihen shkaqet e djegjes së mjetit tip “Opel Corsa”.

Sokol Binaj është gjyqtar në Gjykatën e Apelit për Krimet e Rënda dhe ka pasur në shqyrtim një sërë çështjesh të rëndësishme.

 

 

360grade.al

farma
Presioni i ambasadorëve, apo “topi te Luli Basha”…


mektrin


mektrin

farma


Tirana Bank


greencoast


e-albania

Të tjera