» QSUT pa analiza/ Luhatjet e tensionit djegin aparaturat

QSUT pa analiza/ Luhatjet e tensionit djegin aparaturat

Pacientët që do i drejtohen Qëndrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza” apo edhe ata që janë të shtruar në këtë qendër spitalore, nuk do të mund të kryejnë analizat përkatëse.

Burime zyrtare bëjnë të ditur për CNA.al, se një problem me energjinë ka shkaktuar kaos me aparaturat në QSUT.

Të njëjtat burime theksojnë se për shkak të një luhatje të tensionit janë djegur aparaturat.

Gjithashtu mësohet se është rregulluar njëra prej tyre dhe po punohet edhe me pajisjet e tjera, por OSHEE ka kaluar linjën në një fider tjetër, dhe sërish ka luhatje të mëdha tensioni. Gjë që mund të shkaktojë sërish probleme me aparaturat  në QSUT.

Ndërkohë, pritet që situata të zgjidhet në mënyrë emergjente nga ndërhyrja e OSHEE-së.

 

360grade.al

farma
Presioni i ambasadorëve, apo “topi te Luli Basha”…


mektrin


mektrin

farma


Tirana Bank


greencoast


e-albania

Të tjera