» Genc Sejko: Nuk e di si e përktheni ju ‘Shame on you’ por në Londër është…

Genc Sejko: Nuk e di si e përktheni ju ‘Shame on you’ por në Londër është…

Pas parrullës në pallatin ku qëndron ambasadori i OSBE-së në Tiranë, Bern Borchardt, dhe furtunës që ngriti në opinion, ku jo pak e quatën “turp dhe kërcënim” ndaj ambasadorit, ka reaguar në rrjetin social facebook, Genc Sejko. Ja çfarë shkruan Sejko.

“Nuk e di si e perktheni ju ‘Shame on you’ por ketu tek ne ne Londer eshte ‘te te vije turp’. Ku eshte kercenimi?!

360grade.al

farma
Presioni i ambasadorëve, apo “topi te Luli Basha”…


mektrin


mektrin

farma


Tirana Bank


greencoast


e-albania

Të tjera