» Në 360grade.al fillon Sondazhi i ri: A do të dorëhiqet Kryeministri? Ja si kanë votuar qytetarët

Në 360grade.al fillon Sondazhi i ri: A do të dorëhiqet Kryeministri? Ja si kanë votuar qytetarët

Që nga muaji shkurt opozita është ngritur në protesta të njëpasnjëshme. Shkaqet që çojnë shqiptarët të dalin në protestë janë të shumta: Nga korrupsioni, kriminaliteti, mungesa e perspektivës dhe largimi në masë jashtë vendit, blerja e votës dhe zgjedhjet jo të lira, mungesa e tranparencës në përdorimin e fondeve publike, dhuna e përdorur mbi banorët e Unazës së Re për ti nxjerrë pa të drejtë nga shtëpitë e tyre.

Të gjitha këto kanë çuar në një pjesmarrjë gjithmonë dhe më masive në protesta. Por Kryemistri dhe qeveria që përfaqson janë përgjigjur me dhunë revoltës qytetare dhe shpesh janë akuzuar nga opozita se po keqpërdorin forcat e rendit. Këto zhvillime dhe reagimi që pason në opinionin publik çojnë në pyetjen e natyrshme:

 

A do të dorëhiqet Kryeministri?

Ja si kanë votuar qytetarët: 68% ( 192 vota) e votuesve mendojnë se PO/ Krymistri Edi Rama, do të japë dorëheqjen.

32% (89 vota) e votuesve mendojnë se JO/ Krymistri Edi Rama, nuk do të japë dorëheqjen.

VOTO EDHE TI!

 

 


360grade.al


Videoreditoriali i Zhejit/E Mira absolute nuk egziston, luftoni për të Keqen më të vogël… jo për Bashën, që ti zerë vendin Ramës…

Të tjera