» Video/”Mur” policor para Bardh Spahisë tek Spitali i Traumës

Video/”Mur” policor para Bardh Spahisë tek Spitali i Traumës

Policia ndalon hyrjen e çdo personi në spitalin e Traumes
Ish deputeti demokrat Bardh Spahia nuk lejohet te hyje ne Spitalin e Traumes per ti bere vizite funksionarit te PD- se, Sehit Dollapi.
Sehi Dollapi u ndalua dhe godit nga forcat policore gjate protestes se opozites.
Ne video shihet policia ka bere “murë” para hyrjes se urgjences duke mos lejuar askend te kaloje edhe pas argumentace te Bardh Spahise se eshte mjek kirurg dhe kerkon te vizitoje nje pacient te shtruar ne nje spital publik/360grade.al

360grade.al

farma
Presioni i ambasadorëve, apo “topi te Luli Basha”…


mektrin


mektrin

farma


Tirana Bank


greencoast


e-albania

Të tjera