» Këmbimi valutor/ Dobësohet Paundi Britanik. Euro dhe Franga Zvicerane qëndrojnë në të njëjtat vlera

Këmbimi valutor/ Dobësohet Paundi Britanik. Euro dhe Franga Zvicerane qëndrojnë në të njëjtat vlera

Në tregun valutor vendas, Euro vazhdon të blihet me 123 lekë, referuar të dhënave të Credins Bank, monedha eurozonës vazhdon të mbetet konstante prej disa ditësh.

Të njëjtën ecuri ka ndjekur dhe Franga Zvicerane e cila vazhdon të ketë të njëjtën vlerë kundrejt lekut në kuotën e 107.5 lekë.

Shënon një rënie prej 0.5 pikë Paundi Britanik i cili sot ka kapur vlerën e 143.2 lekëve.

Ndërkohë që valutat e tjera ditën e sotme kanë ndjekur një trend rritës. Dollari Amerikan dhe ai Kanadez ngritur me 0.2 pikë duke kapur përkatësisht kuotën e 109.8 lekë dhe 81.5 lekë.

Ndërkaq Dollari Australian është rritur në vlerën e 77 lekëve, duke fituar 0.3 pikë nga dita e djeshme.

360grade.al

farma
Presioni i ambasadorëve, apo “topi te Luli Basha”…


mektrin


mektrin

farma


Tirana Bank


greencoast


e-albania

Të tjera