» Këto janë 10 vendet më të varfra në botë

Këto janë 10 vendet më të varfra në botë

Sipas të dhënave të Forum Economics, Republika Demokratike e Kongos është vendi më i varfër në botë.

Po ashtu, janë publikuar edhe 9 vende të tjera që plotësojnë kështu top 10 më të varfrat në Europë.

Lista është kjo:

Republika Demokratike e Kongos Mozambiku Uganda Taxhikistani Jemeni Haiti Etiopia Tanzania Kirgistani Uzbekistani

Në mesin e këtyre vendeve nuk figuron asnjë shtet i Europës, ndërkaq pesë janë nga Afrika, katër nga Azia dhe një nga Amerika e Veriut.

360grade.al

farma
KM: “Ju dhunoj me Policinë time! Se për ju s’më rruhet!” Dhe ku gabojnë gazetarët shqiptarë!mektrin


mektrin

farma

Tirana Bank


e-albania


e-albania

Të tjera