» Video/”Boom” shikon nga vrima e çelësit: Rama dhe Çuçi, sa shumë që ngjajnë por… zbuloni pse dhe ku!…

Video/”Boom” shikon nga vrima e çelësit: Rama dhe Çuçi, sa shumë që ngjajnë por… zbuloni pse dhe ku!…

Emisioni Boom ka shpërndarë një video të Rama dhe Çuçi, sa shumë që ngjajnë, në video kuptohet qartë, si, pse dhe ku… mos e humbisni sepse është një event i rrallë…

360grade.al

farma
E njëjta dorë kundër Kosovës dhe Shqipërisë…mektrin


mektrin

farma

Tirana Bank


e-albania


e-albania

Të tjera