» Video/Ngjela dhe Nazarko debat unik në 360grade… sikundër nuk i keni parë ndonjëherë…

Video/Ngjela dhe Nazarko debat unik në 360grade… sikundër nuk i keni parë ndonjëherë…

Debat të ndezur ka pasur  në emisionin “360 Gradë” në RTV Ora. Shpëtim Nazarko nuk i ka kursyer debatet me analistin Gentian Gaba dhe avokatin Spartak Ngjela, përplasjet kanë qenë të shumta dhe retorika jo vetëm me fjalë por edhe me xheste. Shikoni video për më shumë


360grade.al


Urrejtje dhe plaçkitje apo përndryshe historia jonë…

Të tjera