» ‘Do të futemi ndonjëherë në BE’?!/ Shpërthejnë memet në rrjet

‘Do të futemi ndonjëherë në BE’?!/ Shpërthejnë memet në rrjet

Memet për pranimin e Shqipërisë në BE kanë plasur në rrjetet sociale dhe mediat online.

Një prej tyre është edhe kjo e fundit, ku është një burrë që pyet gran nëse do të futemi në BE, ndërsa gruaja i thotë të lahet shpejt se ikën uji.360grade.al


Urrejtje dhe plaçkitje apo përndryshe historia jonë…

Të tjera