» Hoqi prezervativin gjatë kohës që po e bënte me prostitutën, dënohet me burg 35-vjeçari

Hoqi prezervativin gjatë kohës që po e bënte me prostitutën, dënohet me burg 35-vjeçari

Lee Hogben është burgosur për 12 vite, pasi akuzohet se abuzoi seksualisht me një prostitutë.

Rasti ka ndodhur në qytetin e Bournemouth në Angli, ku 35-vjeçari kishte hequr prezervativin gjatë marrëdhënies seksuale me një prostitutë. 20-vjeçarja kishte vajtur në polici dhe e kishte denoncuar.

Denoncimi i saj, u cilësua sot nga Gjykata si një rast përdhunimi.

Kjo me pretendimin se për shkak të heqjes së prezervativit nga 35-vjeçari, ajo mund të mbeste shtatzënë, ose mund të merrte ndonjë sëmundje.

Ngjarja mësohet të ketë ndodhur dy vjet më parë, por sot Gjykata ka caktuar masën për Hogben.

360grade.al

farma
Presioni i ambasadorëve, apo “topi te Luli Basha”…


mektrin


mektrin

farma


Tirana Bank


greencoast


e-albania

Të tjera