» Sekretet e lëngut të portokallit, ja për çfarë ndihmon

Sekretet e lëngut të portokallit, ja për çfarë ndihmon

Përveç se një burim i madh për vitaminën C dhe antioxided, portokalli duket se ka një rëndësi të madhe në përballimin e hemoragjisë cerebrale.

Sipas një studimi të universitetit të Alabamës nga 2500 përsona, 25% e tyre kanë mundësi më të madhe për  të mos u prekur nga hemoragji cerebrale, pasi konsumonin çdo ditë një gotë lëngë portokalli.

Gjithashtu kardiopatit dhe sëmundjet e zemres u reduktuan në 22% dhe 12% të pacientëve kishin një metabolizem më të mirë.

Duhet që të shtojmë konsumimin e lëngut të portokallit në jetën tonë të përditshem.


360grade.al


Urrejtje dhe plaçkitje apo përndryshe historia jonë…

Të tjera