» Vëllai i Admir Murataj tregon: Policia na survejonte prej shkurtit të 2017

Vëllai i Admir Murataj tregon: Policia na survejonte prej shkurtit të 2017

Vëllai i Admir Muratajt ndodhet në një konferencë për median tregon se ka qenë që në shkur të 2017 në survejim nga policia.

Thotë se vëllai i tij Aleksandër Murataj është mbajtur peng për vëllanë e tij dhe mohon që ky i fundit të jetë përfshirë në grabitje.

“Kam qenë në survejim që nga 14 shkurti 2014. Mbajtën peng për Adin por Adi vdiq. U mbajt dy vjet e gjysmë për Adin.. Për 3 minuta pamje  kanë ndërtuar akuzën.’

360grade.al

farma
E njëjta dorë kundër Kosovës dhe Shqipërisë…mektrin


mektrin

farma

Tirana Bank


e-albania


e-albania

Të tjera