» Protestuesit e 13 prillit dalin sot para gjykatës për masën e sigurisë/ Emrat

Protestuesit e 13 prillit dalin sot para gjykatës për masën e sigurisë/ Emrat

37 personat e  arrestuar për dhunë në  protestën e 13 prillit  të organizuar nga opozita para Kryeministrisë dhe Kuvendit do të dalin sot para Gjykatës së Tiranës për masën e sigurisë.

Me dhjetra familjarë por edhe ish-deputetë të opozitës janë mbledhur para gjykatës.

I pranishëm është dhe Sekretari i Përgjigjshëm i Partisë Demokratike, Gazment Bardhi, edhe ky i proceduar si organizator i protestës.

Për protestën janë proceduar penalisht edhe 23 persona të tjerë. Nga protesta e opozitës pati 5 punonjës policie të lënduar, disa protestues po ashtu, por dhe përfaqësues të medieve.

Për sulmet dhe veprimet e dhunshme janë arrestuar shtetasit:

F. Ç., 37 vjeç, banues në Korçë;

M. Ç., 35 vjeç, banues në Korçë;

A. K., 20 vjeç, banues në Korçë;

O. R., 28 vjeç, banues në Burrel;

N. B., 23 vjeç, banues në Korçë;

A. B., 32 vjeç, banues në Korçë;

E. D., 24 vjeç, banues në Elbasan;

D. M., 24 vjeç, banues në Elbasan;

I. D., 26 vjeç, banues në Elbasan;

A. Xh., 31 vjeç, banues në Burrel;

F. Gj., 34 vjeç, banues në Shkozë, Tiranë;

G. A., 29 vjeç, banues në Tiranë;

A. G., 51 vjeç, banues në Librazhd;

F. B., 48 vjeç, në banues në Librazhd;

Sh. K., 23 vjeç, banues në Bathore Kamëz;

A. Zh., 22 vjeç, banues në Tiranë;

B. D., 37 vjeç banues në Tiranë;

R. D., 19 vjeç, banues në Tiranë;

A. R., 18 vjeç, banues Tiranë;

D. R., 37 vjeç, banues në Shkodër;

T. K., 20 vjeç banues në Kavajë;

H. R., 22 vjeç banues në Kavajë;

O. S., 18 vjeç, banues në Domje, Tiranë

M. P., 20 vjeç, banues në Kavajë;

D. M., 19 vjeç, banues në Tiranë;

A. S., 24 vjeç, banues në Tiranë;

A. G., 26 vjeç, banues në Tropojë;

E. N., 23 vjeç, banues në Lushnjë;

D. Gj., 25 vjeç, banues në Lushnjë;

K. S., 21 vjeç, banues në Berat;

M. B., 20 vjeç, banues në Berat;

E. B., 27 vjeç, banues në Tiranë;

A. P., 61 vjeç, banues në Tiranë;

H. T., 17 vjeç banues në Tiranë;

E. A., 18 vjeç, banues në Cërrik;

L. Z., 29 vjeç, banues në Skrapar;

R. B., 31 vjeç, banues në Tiranë.


360grade.al


Videoeditoriali i Zhejit/ 30 Qershor? “Të gjitha pushtetet sovjetëve…”

Të tjera