» 360 Gradë/ Havari: Nëpër lagjet e Tiranës kanë plasur vjedhjet

360 Gradë/ Havari: Nëpër lagjet e Tiranës kanë plasur vjedhjet

Ish-ushtaraku Mit’hat Havari nga studio e emisionit “360 Gradë” në RTV Ora tha se nga pjsëmarrja e shefave të lagjeve në protesta kanë plasur vjedhje në lagje të ndryshme të Tiranës.

Havari: Argumenti që Lleshi thotë se për shkak të protestës është grabitur në Rinas, nuk qëndron sepse edhe 4 herë të tjera nuk ka pasur protestë dhe lekët janë vjedhur. Por ka një të drejtë. Në qytet të Tiranës po. Në të gjitha lagjet, që eprorët e emëruar janë të vënë të marrin pjesë në protestë.Kohët e fundit e kam nga informacione të mijat, që kohët e fundit kanë ndodhur grabitje. Edhe në lagjen time ka ndodhu grabitje. Pronat e qytetarëve dhe biçikletat dhe kjo ka ndodhur edhe në pronat e lagjeve të tjera. Sepse ata shkëputen nga detyra, klaojnë në protestë, janë të rraskapitur, nuk mund t’i bëjnë dot të dyja.


360grade.al


Videoeditoriali i Zhejit/ 30 Qershor? “Të gjitha pushtetet sovjetëve…”

Të tjera