» Alessia Marcuzzi zbulon të pasmet në Dubai/Foto

Alessia Marcuzzi zbulon të pasmet në Dubai/Foto

Pas përfundimit të reality show  “Isola dei famosi”, Alessia Marcuzzi merr një pushim të bukur dhe merituar. Në Dubai, së bashku me vajzën e saj Mia dhe shoqen e saj Ezia, prezantuesja televizive shplodhet mes banjo diellit dhe detit, duke u dhënë fansave foto të paharueshme në bikini. Show girl në formë perfekte shfaqet me një kostum “brazilian” në ngjyrë karamele që të lë pa frymë duke drejtuar drejt detit …/360grade.al

Alessia Marcuzzi scopre il fondoschiena a Dubai

Alessia Marcuzzi scopre il fondoschiena a DubaiAlessia Marcuzzi scopre il fondoschiena a Dubai

Alessia Marcuzzi scopre il fondoschiena a DubaiAlessia Marcuzzi scopre il fondoschiena a Dubai

 


360grade.al


Videoeditoriali i Zhejit/ 30 Qershor? “Të gjitha pushtetet sovjetëve…”

Të tjera