» “Ke luajtur mendsh, tani do e ndash …!”/ Ish e dashura tregon pse e la ministrin (FOTO)

“Ke luajtur mendsh, tani do e ndash …!”/ Ish e dashura tregon pse e la ministrin (FOTO)

Ajo ishte e dashura e ministrit italian, Matteo Salvin, i për pesë vjet, pastaj ndarja erdhi si një rrufe në qiell të hapur. Në një intervistë me revistën italiane  “Di Piu”, Elisa Isoardi zbulon se ishte ajo që vendosi t’i japë fund historisë së tyre të dashurisë dhe shpjegon: “Arsyeja ishte koha: kalonim shumë pak kohë së bashku”.

Image result for salvini isoardi

Në një intervistë të hapur, prezantuesja e bukur rikujtoi historinë e saj me Salvinin, duke shpjeguar arsyet që e shtynë të thoshte mjaft. “Ishim pesë vjet me Matteo … pastaj, sapo ai u bë ministër, e lashë … nuk e dini se sa njerëz më shkruan pas përfundimit të historisë tonë, duke më thënë:” A je çmendur? që ta lësh tani? “Por unë nuk mendoj kështu: nëse një histori nuk shkon, nuk shkon dhe kaq” shpjegoi ajo.

Elisa Isoardi: Ecco perché è finita con Salvini

Shkaku ishte mungesa e kohës për t’u kushtuar: “Kemi kaluar shumë pak së bashku për shkak të impenjimeve përkatëse”, shpjegoi Isoardi. Prandaj, midis detyrimeve që lidhen me rolin e tij institucional dhe detyrat e tij si baba, udhëheqësi i Lidhjes (që ka dy fëmijë nga dy gra të ndryshme) nuk mund të jetë një shoqërues mjaft i pranishëm: “Unë kisha shumë pak kohë për nga ana tjetër” Pra, në fund, kuptova se ishte koha për të ecur përpara”./360grade.al

Elisa Isoardi: Ecco perché è finita con Salvini

Image result for salvini isoardi

 


360grade.al


Videoeditoriali i Zhejit: “Rama, grusht Shteti?!”

Të tjera