» Ironizon Demalia: Ja dy emrat e parë të grabitjes së…

Ironizon Demalia: Ja dy emrat e parë të grabitjes së…

Ironitë për grabitjen e fundit dhe rolin e strukturave të shtetit në këtë ngjarje të rëndë nuk kanë të sosur.

Analisti Ilir Demaliaj, ka bërë “zbulimin” e fundit.

Ai shkruan me ironi se Prokuroria, Ministria e Brendshme dhe ajo e Mbrojtjes kanë në dorë faktet për grabitjen pa dhunë të Fushës së Tajareve, të mcilët janë Liu Shau Qiu dhe … Ylli Dylgjeri.

Ja postimi i plotë i Demaliajt në rrjetet sociale

Prokuroria e për-kotëshme e përqitshme Laje Marku, sëbashku më ministrin e brëndëshëm Leshi, ministren e mbrojtjes Oltana… kanë në dorë te gjithë materialin dhe faktet e projektuesve të grabitjes pa dhunë të fushes Tajareve! Ata janë Liu Shau Qiu dhe Ylli Dylgjeri

Janë të shpallur në kerkim.

Duke qenë I ndergjegjshem në ndihmen që duhet ti japim këtyre organeve, po njoftoj vendndodhjen e tyre! Janë në bllok të ish vila e sh. Enver më rastin e largiminit tij nga jeta 33 vjet më parë.

Image


360grade.al


Videoeditoriali i Zhejit: “Rama, grusht Shteti?!”

Të tjera