» Ilir Demalia: Dërgojini një fuçi scotch nga unë!

Ilir Demalia: Dërgojini një fuçi scotch nga unë!

Nga Ilir Demalia

Muç Nano, i tha Dash Shehit:
Ik O Dash, mos ke pi na’i gotë?!
O Muç, mos doni me ndalu njerëzit dhe me…
Gjithë bota pi dhe… veç kush nuk ka…

Abraham Lincoln, në Luftën Civile, kur i thanë për djalin luftëtarit të Revolucionit Amerikan Henry Lee, pra Robert Lee, i cili ishte njeriu më i aftë i Akademisë Ushtarake të Akademisë Ushtarake Amerikane, gjenarali i sukseshëm dhe i aftë në Luftën Civile Amerikane, si dhe gjeneral i Veriut kundër jugut, e kjo domethënë kundër skllavërisë, dhe që veriu shpëtoj ndarjen e Amerikës jug-veri, pra I thanë Lincoln, se gjeneral Lee, pin shumë scotch dhe më shumë është i dehur se esëll?

Lee avanconte drejt jugut në menyrë të sukseshme në operacionet e tij që shpëtoj ndarjen e Amerikës, atëherë Presidenti Lincoln, i thotë; kë lloj scotch-i pëlqen dergojini një fuçi nga unë!


360grade.al


Videoeditoriali i Zhejit/ 30 Qershor? “Të gjitha pushtetet sovjetëve…”

Të tjera