» 360grade/Video no comment – Protesta 21 mars

360grade/Video no comment – Protesta 21 mars

Opozita ka zhvilluar prostestën te enjten përpara Parlamentit në orën 09:30, përpara se deputetët e shumicës të hyjnë në sallë.

Protesta, e cila është e gjashta në radhë, duke nisur nga protesta, ajo e 16 shkurtit, ku edhe u vendos për djegien e mandateve, ka të njëjtin synim, largimin e Kryeministrit Rama dhe krijimin e një qeverie tranzitore.


360grade.al


“Mallkimi” i Ministrave të brendshëm shqiptarë, “dashuria” Lleshaj-Rama dhe …

Të tjera