» Kokëfortë, mburravecë dhe të vështirë, njihuni me këto 3 shenja në Horoskop

Kokëfortë, mburravecë dhe të vështirë, njihuni me këto 3 shenja në Horoskop

Astrologët kanë përcaktuar se kush janë të metat apo defektet për tre shenjat e Horoskopit që vijojnë si më poshtë:

Demi

Janë njerëz shumë kokëfortë. Ata nuk i duan ndryshimet dhe rrallë marrin iniciativa kur bëhet fjalë për të lënë mënjanë rutinën nga marrëdhënia e tyre.

Luani

Për të qenë shumë mburravec, Luani kërkon gjithnjë të jetë në qendër të vëmendjes. Ka shpirtin e konkurencës dhe përfundon gjithmonë në një ‘luftë egoje’ në çift.

Bricjapi

Bricjapët janë të dedikuar në maksimum ndaj punës, diçka që i bën të mos kenë kohë për dashurinë.  Mund të jenë edhe shumë praktikë dhe të shkëputur emocionalisht, gjë që e bën të vështirë marrëdhënien në çift.


360grade.al


Videoeditoriali i Zhejit/ 30 Qershor? “Të gjitha pushtetet sovjetëve…”

Të tjera