» Pasagjeri dënohet me mijëra euro, arsye u bënë dy monedha

Pasagjeri dënohet me mijëra euro, arsye u bënë dy monedha

Një pasagjer është urdhëruar të paguajë më shumë se 50 mijë juanë (5 mijë e 600 dollarë) për një linjë ajrore.

Shkak u bw pasi hodhi monedha në motorin e avionit para fluturimit.

Udhëtari ajror, i njohur me emrin Li, hodhi dy monedha të vogla drejt motorit nga shkallët, ndërsa hipi në avion, në një linjë të brendshme në Kinën qendrore.

Veprimi i tij shkaktoi anulimin e fluturimit për shkak të shqetësimeve të sigurisë dhe një numër të madh udhëtarësh që u bllokua në aeroport natën vonë, tha një gjykatë.


360grade.al


Tre të vërtetat e Kujtim Gjuzit, Rama, Berisha dhe Meta….

Të tjera