» Veseli: Taksa të mos jetë pengesë për marrëdhëniet me miqtë

Veseli: Taksa të mos jetë pengesë për marrëdhëniet me miqtë

Kryetari i Kuvendit të Kosovës dhe kryetari i PDK-së, Kadri Veseli ka thënë se taksa e ka pasur efektin e saj dhe se ajo nuk duhet të bëhet pengesë në marrëdhëniet me miqtë e Kosovës.

“Taksa e ka arrit efektin e saj. Në momentin që bëhet për konsum të brendshëm dhe në momentin që bëhet pengesë në marrëdhëniet me SHBA-në, është bërë e pa kuptimtë, edhe pse ndaj Serbisë është pak të vihet të taksë edhe 1000%”, tha Veseli dhe shtoi se nuk mund të mbahet një qëndrim kundër  të miqve të Kosovës.

Veseli ka qenë kritik edhe ndaj punësimit të familjarëve të zyrtarëve të lartë të shtetit, të cilët sipas tij “flasin, por në anën tjetër i punësojnë familjarët e tyre”.


360grade.al


Tre të vërtetat e Kujtim Gjuzit, Rama, Berisha dhe Meta….

Të tjera