» FOTO-GALERI/ Ideja origjinale e dy të rinjve bën xhiron e rrjetit

FOTO-GALERI/ Ideja origjinale e dy të rinjve bën xhiron e rrjetit

Është shumë origjinale dhe inovative ideja e këtyre dy të rinjve të cilët jetojnë në ShBA.

Për të kapërcyer mërzinë e pushimeve të drekës, disa punonjës të një agjencie të internetit në Njew York filluan të rikrijojnë pikturat më të famshme, duke përdorur vetëm pajisje që i gjenin në zyrë dhe pozonin në disa prej tyre vetëm ose me me kolegë të punës.

Rregulli që ata përdorin është modifikimi përmes telefonit që iu bëhet këtyre fotove. Francesco Fragomeni dhe Chris Limbrick e kanë quajtur projektin e tyre “FoolsDoArt” dhe kanë sukses në Instagram dhe Tumblr: rikrijimet e tyre të kryeveprave klasike si Monna Lisa ose Girl with Vearl Pearl janë pa dyshim shumë argëtuese360grade.al


Tre të vërtetat e Kujtim Gjuzit, Rama, Berisha dhe Meta….

Të tjera