» Vijnë në jetë trinjakët e parë të vitit, Rama: Kanë ardhur me lekë me vete

Vijnë në jetë trinjakët e parë të vitit, Rama: Kanë ardhur me lekë me vete

Këtë javë në Maternitetin Koço Gliozheni në kryeqytet kanë ardhur në jetë trinjakët e parë të këtij viti. Ka qenë qetë kreu i qeverisë ai që ka vizituar nënën fatlume në maternitet dhe i ka dorëzuar personalisht çekët prej 120 mijë lekësh të reja për secilin prej tyre.

Trinjakët e parë të këtij viti, që përfitojnë nga shpërblimet e reja të qeverisë, janë dy vajza dhe një djalë.

“Me këtë rast e sqaruam atë pyetjen e famshme që si është bonusi kur janë 3. Kur janë 3 të gjithë marrin si për të tretin, 120 mijë lekë të reja”, tha Rama.

Materniteti Koço Gliozheni, Tiranë – Vijnë në jetë trinjakët e parë të këtij viti, me 120 mijë lekë të reja me vete secili😁Edhe 100🙏

Geplaatst door Edi Rama op Dinsdag 12 februari 2019


360grade.al


Videoeditoriali i Zhejit/ 30 Qershor? “Të gjitha pushtetet sovjetëve…”

Të tjera