» Zhvarroset Michael Jackson: Analizë ADN- je pas akuzave për abuzim seksual ndaj fëmijëve

Zhvarroset Michael Jackson: Analizë ADN- je pas akuzave për abuzim seksual ndaj fëmijëve

Trupi i Michael Jackson mund të zhvarroset për tu bërë testet e ADN-së pas akuzave të reja për abuzim seksual të fëmijëve.

Të paktën 11 persona raportohet se kanë kërkuar që trupi i Mbretit të Popit të nxirret nga varri dhe ti nënshtrohet analizave të ADN-së.

Radar Online pohon se: “Provat e krimeve janë varrosur së bashku me Michael”.

Ekspertët mjeko-ligjorë thanë për Radar se gjurmët e lëkurës dhe thonjve kanë mbetur në trupin e tij.

Por lajmet janë hedhur poshtë nga Michael Jackson Estate, që bëri një deklaratë duke thënë se trupi i këngëtarit nuk do të zhvarroset për testet e ADN-së.

Ndërsa shtoi se ishin të habitur pasi askush nuk i kishte lajmëruar për këtë zhvillim të pazakontë.

“Artikulli është i mbushur me deklarata të rreme,”-shkroi Michael Jackson Estate.

360grade.al

farma
Presioni i ambasadorëve, apo “topi te Luli Basha”…


mektrin


mektrin

farma


Tirana Bank


greencoast


e-albania

Të tjera