» E lidh miun për shishe të plastikës dhe e rrah me shkop, videoja po bën xhiron e botës

E lidh miun për shishe të plastikës dhe e rrah me shkop, videoja po bën xhiron e botës

Një video e pabesueshme shfaq një mi të lidhur për një shishe të plastikës, duke u rrahur me një shkop derisa të urinojë – pasi u lidh me një mbushës të celularit.

Burri që ia bërë këtë miut të shkretë, mund të dëgjohet duke e “dënuar” miun përderisa e godet në kokë, hundë dhe bark.

Miu u lidh për një shishe të plastikës, për t’u dënuar për shkak se i kishte ngrënë kabllon e mbushësit të celularit burrit nga India, transmeton Gazeta Express.

Videoja e pabesueshme u shpërnda në internet nga Daily Mail dhe është bërë virale. Shikojeni:

Data: 11 Shkurt 2019 13:51

360grade.al


Urrejtje dhe plaçkitje apo përndryshe historia jonë…

Të tjera