» Të na rrojë projekti 100 fshatrat!

Të na rrojë projekti 100 fshatrat!

Pas publikimit te shifrave qe vijne nga INSTAT, te cilat tregojne nje rritje te pazakonte te cmimeve te  fruta perimeve, rritja me e larte nga viti 2010, reagon deputeti Perparim Spahiu.

Spahiu ben pergjegjes politikat e Qeverise e cila shpenzon pa fund për projekte që nuk ndihmojne aspak prodhimin në vend, sidomos atë bujqesor, i cili konkurrohet keqas nga importet.

Dhe e gjithe kjo behet per te avantazhuar bizneset e importeve te personave te lidhur me Qeverine

Postimi i plote:

Të na rrojë projekti 100 fshatrat!

Ashtu si në çdo sektor, dhe sa i takon fshatit, Qeveria ndjek te njëjtën strategji, Propagandën.

Projekton dhe shpenzon para pa fund për projekte që nuk ndihmojne aspak prodhimin në vend, sidomos atë bujqesor, i cili konkurrohet keqas nga importet.

Asnjë politikë subvencionuese, orientuese apo mbrojtëse për bujkun shqiptar, ashtu siç nuk ka asnjë politikë mbrojtëse për çdo lloj industrie prodhuese tjeter në vend.

E gjitha politikë e lidhur me bizneset apo oligarkinë e importeve, që çon në më pak prodhim në vënd, e për pasojë, kosto më të larta për komsumatorin shqiptar.

 


360grade.al


Urrejtje dhe plaçkitje apo përndryshe historia jonë…

Të tjera