» Këto janë shenjat e horoskopit që i ndjek kudo fati i keq

Këto janë shenjat e horoskopit që i ndjek kudo fati i keq

Dashi

Është shumë e çuditshme që një  nga shenjat e cila di më së miri të shfrytëzojë situatat, të jetë brenda këtij grupi, por është e vërtëtë që Dashi e ka të vështirë të dalë nga situatat e vështira. Shpesh mendon se gjithçka po shkon mirë, por realiteti të godet dhe disa situata shpesh të nxjerrin nga sjellja normale.

Binjakët

Nuk është gënjeshtër fakti që jeta juaj është një dramë. Duke qenë se nuk të pëlqen asgjë nga ato që të ndodhin, ti e tërheq vazhdimisht fatin e keq, kështu fat ii keq bëhet konstant në jetën tënde. Ndrysho sjelljen, kështu do të mund të shpëtosh.

Bricjapi

Fati i keq në shenjën e Bricjapit vjen si pasojë e punës, ai duhet të lejojë të tjerët që ta ndihmojnë dhe të mos tregojë krenari të shtuar. Ti e kalon jetën duke menduar se je i pavarur, por gjithsesi ke nevojë për ndihmën e të tjerëve.

360grade.al

Do të vijë Dita që “ata” do bien në gjunjë dhe do t’përloten, por …

Të tjera