» Zaev afron dy kundërshtarët e mëdhenj shqiptarë

Zaev afron dy kundërshtarët e mëdhenj shqiptarë

Kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev ka arritur që t’i bashkojë dy politikanët shqiptarë, rival të mëdhenj në Kuvend.

Bëhet fjalë për kryetarin e BDI-së, Ali Ahmeti dhe liderin e Lëvizjes “Besa”, Afrim Gashi.

Dy rivalët politikë ia zgjatën dorën njëri-tjetrin dje në Kuvendin e Maqedonisë, pas votimit për ndryshimin e emrit.

Fotoja tregon afërsinë e Ahmetit dhe Gashit, ndonëse më parë as në sy se shikonin njëri-tjetrin.

 

360grade.al

farma
E njëjta dorë kundër Kosovës dhe Shqipërisë…mektrin


mektrin

farma

Tirana Bank


e-albania


e-albania

Të tjera