» Zgjerohet Dinastia Trump? Ivanka kandidon për presidente e Bankës Botërore

Zgjerohet Dinastia Trump? Ivanka kandidon për presidente e Bankës Botërore

Nga një raport i “Financial Times” tregon se ka shumë gjasa që Ivanka Trump të bëhet lidere e Bankës Botërore.

Pos kësaj thuhet se mund të kandidojnë ish-ambasadorja Nikki Haley, Mark Green dhe David Malpass.

Mark Green është udhëheqës i Departamentit Amerikan të Zhvillimit Ndërkombëtar, kurse Malpass është përfaqësues i lart në Ministrinë e Financave.

Vendimi i largimit të udhëheqësit Jim Yong Kim, ishte i befasishëm, ndërsa propozimet për kandidatët do të pranohen nga shkurti.


360grade.al


Videoeditoriali i Zhejit: “Rama, grusht Shteti?!”

Të tjera