» VIDEO/ Rikandidimi i Erion Veliajt për Bashkinë e Tiranës? Ja si përgjigjet Edi Rama

VIDEO/ Rikandidimi i Erion Veliajt për Bashkinë e Tiranës? Ja si përgjigjet Edi Rama

Kryeministri Edi Rama ka folur për rikandidimin e Erion Veliajt në krye të bashkisë së Tiranës.

Në një intervistë në “Zonë e Lirë”, Arjan Çani bëri “pyetjen që vret”, një gjetje e moderatorit, ku ai vihet në rolin e “Zotit” dhe pyet të ftuarin.

Çani: Edi Rama ti duhet te deklarosh sonte solemnisht dhe publikisht nga kjo studio se s’ke kandidat tjetër përveç Erion Velisë për bashkinë e Tiranës në zgjedhjet e 30 qershorit.

Rama: Me ndihmën tende o Zot u befte kjo realitet

Çani: Pra po ai është?

Rama: Ti tani do të përkthesh për Zotin, iu dhashë përgjigjen unë, lëre se e di vetë ai.

360grade.al

farma
E njëjta dorë kundër Kosovës dhe Shqipërisë…mektrin


mektrin

farma

Tirana Bank


e-albania


e-albania

Të tjera