» I kishte të dashura të dyja, djali nga Korça fut vajzat në sherr: Ku*vë, do të…

I kishte të dashura të dyja, djali nga Korça fut vajzat në sherr: Ku*vë, do të…

Foto ilustruese

Një djalë nga Korça, i cili kishte njëkohësisht dy të dashura në gjimnaz, i ka futur këto të fundit në sherr.

Sherri mes tyre ka degjeneruar me grushte ditën e hënë, ndërsa duket se jo vetëm këtë të hënë janë zënë me njëra-tjetrën.

Një raportues, thotë për JOQ.al se sherret mes vajzave janë të përsëritura.

Ato nuk u shkulin vetëm flokët njëra-tjetrës, por përdorin dhe një gjuhë banale.

Një djalë në gjimnaz që hapet se ka të dashura, i merr në qafë të dyja, ku qëllimi i vetëm duket se është tallja me to.


360grade.al


Ato që ju dhanë Ramës me të tepërt, po i hiqen sot, një e nga një…

Të tjera