» Plas në mbledhje, Bujar Asqeriu heq xheketën dhe degjeneron Kumbaron në takim

Plas në mbledhje, Bujar Asqeriu heq xheketën dhe degjeneron Kumbaron në takim

Aktori Bujar Asqeriu ka reaguar i tërbuar gjatë takimit me ministren e Kulturës pas debateve për prishjen e Teatrit Kombëtar.

“Teatrot në rrethe kanë vdekur zonja ministre. Kam 40 vjet aktor unë. Kam shkuar në Fier dhe kam larë fytyrën me zorrën e ujit që vinte nga lokali përbri, kalonte nga helaje dhe ne përdornim ujin. Unë s’kam frikë njeri. Jam rritur jetim dhe kam frikë vetëm Zotin. Kjo është situata”., tha ai gjatë takimit ndërkohë që nuk i ka mbajtur emocionet.

“Teatri ka vdekur në Shqipëri. Po të doni hajde i bëjmë qejfin njeri-tjetrit. Nuk bëhet me pordhë teatri”., vijoi ai duke kundërshtuar edhe disa prej aktorëve aty.


360grade.al


Ato që ju dhanë Ramës me të tepërt, po i hiqen sot, një e nga një…

Të tjera