» Ka udhëtuar në kohë nga 2030, i riu bën deklaratën tronditëse për të ardhmen e botës

Ka udhëtuar në kohë nga 2030, i riu bën deklaratën tronditëse për të ardhmen e botës

Një i ri i quajtur Noah, pretendon se ka bërë një udhëtim në kohë dhe vjen nga 2030.

Video e tij është publikuar nga Apex TV, një kanal me 100 mijë ndjekës në Youtube dhe mbi 56 milionë shikime të videove në total.

I riu ka bërë një skenar të ngjashëm me atë të serisë së filmave “Terminator, dhe vërtetësia e deklaratës së tij është provuar me makinën e së vërtetës.

Noah bën disa prej parashikimeve më tronditëse, mes të cilave theksohet se Donald Trump do të rizgjidhet në krye të Shtëpisë së Bardhë, robotët e Google do të përhapen në të gjithë botën dhe teknologjia do të ketë avancuar në atë pikë sa inteligjenca artificiale do të jetë krejtësisht autonome.

Bitcoin sipas tij do të jetë popullor, por monedhat tradicionale nuk do të kenë dalë ende nga qarkullimi.

Sipas parashikimeve të tij, SHBA do të ketë në 2030 një president misterioz me emrin Ilana Remikee, dhe SHBA do të jetë më e nxehtë, ndërsa Europa më e ftohtë.

Në vitin 2028 do të zbulohet edhe udhëtimi në kohë dhe njerëzit do të mund të shkelin në Mars.

Ai jep edhe një lajm të mirë, pasi kanceri deri në  2030 thotë se do të jetë plotësisht i shërueshëm në disa forma të tij. Jo vetëm kaq, por njerëyit do të mund të rinohen si ai vetë. Kjo pasi Noah pretendon se është 50 vjeç por ka përdorur një kurë që e kthen në një 25 vjeçar.

Por për të provuar vërtetësinë e deklaratës së tij duhet të presim 2030.


360grade.al


Ato që ju dhanë Ramës me të tepërt, po i hiqen sot, një e nga një…

Të tjera