» Padia e Shkëlzen Berishës ndaj Ballës për shpifje kalon të Krimet e Rënda, Gjykata e Lartë shpall moskompetencë

Padia e Shkëlzen Berishës ndaj Ballës për shpifje kalon të Krimet e Rënda, Gjykata e Lartë shpall moskompetencë

Gjykata e Lartë ka shpallur moskompetencë për çështjen Berisha-Balla, dhe pas kësaj dosja do të kalojë te Krimet e Rënda. Shkëlzen Berisha ka akuzuar Taulant Ballën për shpifje, dhe seanca për këtë çështje do të zhvillohet nesër tek Gjykata e Krimeve të Rënda.

 

Seanca e sotme gjyqësore u shty për nesër në orën 15:30, pas kërkesës së avokatit të Taulant Ballës.

“Të shtyhet seanca, klienti im do që të jetë prezent”, u shpreh avokati i Taulant Ballës.


360grade.al


Ato që ju dhanë Ramës me të tepërt, po i hiqen sot, një e nga një…

Të tjera