» Shpërthen regjizori Kastriot Çipi: Qeveria po bën lojë! (VIDEO)

Shpërthen regjizori Kastriot Çipi: Qeveria po bën lojë! (VIDEO)

Regjisori, Kastriot Çipi duke folur në emisionin 360gradë të Artur Zhejit në Ora Neës lidhur me çështjen e Teatrit Kombëtar, shprehet se ministrja e Kulturës dhe Kryeministri janë duke bërë lojë me deklarata boshe.

“Ministrja po bën lojë dhe nuk jep asnjë informacion, kryeministri nuk i ka dëgjuar thirrjet e artistëve”, tha Çipi


360grade.al


Ato që ju dhanë Ramës me të tepërt, po i hiqen sot, një e nga një…

Të tjera