» Beteja për teatrin Kombëtarë, çfarë mesazhi i mbërriti Zhejit në celular…Drejtori i teatrit: Do largohem…

Beteja për teatrin Kombëtarë, çfarë mesazhi i mbërriti Zhejit në celular…Drejtori i teatrit: Do largohem…

Gjatë emisionit 360grade i ka mbërritur një mesazh mjaft i rëndësishëm për fatin e tetarin. “E gjithë garderoba është gati, nuk lejohet të hyjë në teatrin kombëtar rrobat janë gati, teatri është gati për tu zhvendosur”, i shkruan një aktore Zhejit. Hervin Çuli drejtori i teatrit deklaron se ky është provokim dhe se nuk e pranon këtë. “Zheji ky është provokim. Nuk erdha për debat me ty, largohem…”


360grade.al


Ato që ju dhanë Ramës me të tepërt, po i hiqen sot, një e nga një…

Të tjera