» Shumë persona nuk e besuan djalin që vinte nga viti 6000, ai bën testin e poligrafit dhe… (360video)

Shumë persona nuk e besuan djalin që vinte nga viti 6000, ai bën testin e poligrafit dhe… (360video)

Disa ditë më parë, në mediat botërore bëri bujë rasti i një personi, i cili thoshte se vinte nga viti 6000. Ai madje na tregoi me saktësi se çfarë kishte ndodhur me njerëzimin gjithë këto vite.

Për pasojë shumë njerëz ishin skeptikë dhe nuk e besuan. Madje kishte dhe shumë të tjerë të cilët u tallën me të.

Për këtë arsye ai vendosi të bënte testin e poligrafisë (testi i së vërtetës). Në pyetjet që i bënë ai nuk ngeli në asnjërën prej tyre duke i kaluar me sukses. Sipas tij, në vitin 2028 njerëzimi do të zbriste në planetin Mars, dhe po rreth këtij viti do shpikej dhe udhëtimi në kohë. Trump do të rizgjidhej sërish president i SHBA, ndërsa inteligjenca artificiale do të pushtonte planetin.

Për shkak të ngrohjes globale temperaturat në kontinentin e Amerikës do të ngriheshin, ndërsa Europa do të bëhej më e ftohtë.

Për këto e shumë të tjera ju ftojmë të ndiqni videon më poshtë. Mos e humbisni.


360grade.al


Ato që ju dhanë Ramës me të tepërt, po i hiqen sot, një e nga një…

Të tjera