» Studentët thirrje prindërve dhe qytetarëve: Bashkohuni me ne, kjo protestë dhe per ju

Studentët thirrje prindërve dhe qytetarëve: Bashkohuni me ne, kjo protestë dhe per ju

Studentët u kanë bërë thirrje në rrjetet sociale edhe prindërve dhe qytetarëve.

Lëvizja ‘Për Universitetin’ me anë të një postimi në Facebook, shkruan se kauza nuk është vetëm për studentët, por edhe për prindërit dhe shoqërinë.

Studentët bëjn thirrje që të bashkohen nesër në orën 10:00 tek Ministria e Arsimit.

Fotografia e Për Universitetin

 360grade.al


Ato që ju dhanë Ramës me të tepërt, po i hiqen sot, një e nga një…

Të tjera