» ”Ngelësit që kërkon Gjermania!”, studentët e Mjekësisë varin bluzat e bardha (Video)

”Ngelësit që kërkon Gjermania!”, studentët e Mjekësisë varin bluzat e bardha (Video)

Vijon qëndresa e studentëve përpara Ministrisë së Arsimit, ndërsa një prej mesazheve më të veçanta është ai i dhënë nga Fakulteti i Mjekësisë në Tiranë.

Studentët e këtij fakultetin kanë varur bluzat e bardha në kangjellat e Ministrisë, ndërsa bashkë me to kanë varur dhe një pankartë: Ngelësit që kërkon Gjermania!

Një kujtesë kjo për qeverinë shqiptare, lidhur me eksodin e të rinjve nga vendi ynë.

Ky është videomesazhi i studentëvedhënë  për gazetarët e Fax News, që gjenden sot për të raportuar nga terreni protestën:


360grade.al


Ato që ju dhanë Ramës me të tepërt, po i hiqen sot, një e nga një…

Të tjera