» Cecilia Rodriguez, nudo në male, zbulon kthesat e fizikut të mrekullueshëm /Foto galeri

Cecilia Rodriguez, nudo në male, zbulon kthesat e fizikut të mrekullueshëm /Foto galeri

“Pak relaks për Chechu, një vend i mrekullueshëm”, shkruan Rodriguez duke u relaksuar disa orë në një spa në malet pranë Bressanone midis një banjoje në natyrë, një masazh dhe një pushim të vogël. Dhe para ka një peisazh të mahnitshëm . Ulur në shtrat zbulon kthesat e fizikut të mrekullueshëm të saj nudo. Në dush, me një rroba banje super të ngrëna, ajo zbulon kthesat e përsosura të të pasmeve. Shikoni kartolinat nga mali te Cecilia …/360grade.al

 360grade.al


Ato që ju dhanë Ramës me të tepërt, po i hiqen sot, një e nga një…

Të tjera