» Video: Protesta, studentët dorëzojnë bluzat e bardha

Video: Protesta, studentët dorëzojnë bluzat e bardha

Protestës para Ministrisë së Arsimit i janë bashkuar dhe studentët e Universitetit të Mjekësisë dhe të Infermierisë.

Ata kanë vendosur në kangjellat e godinës së ministrisë bluzat e bardha.

Shumë studentë ndjekin degën e Infermierisë, si rrugë për t’u larguar drejt Gjermanisë.

 

/Ora News.tv/

 


360grade.al


Ato që ju dhanë Ramës me të tepërt, po i hiqen sot, një e nga një…

Të tjera