» Hapet klasa ku bëhet joga lakuriq (FOTO+VIDEO)

Hapet klasa ku bëhet joga lakuriq (FOTO+VIDEO)

Një mësuese e jogës ka hapur një klasë ku gratë që kanë dëshirë që të bëjnë joga duhet që të zhvishen lakuriq.

Mësuesja Rosie Rees, 30 vjeç, nga Perth, Australia, shprehet se praktikimi i artit të lashtë lakuriq i ndihmon gratë të lehtësojnë stresin, të fitojnë besimin tek format e trupit të tyre dhe të përmirësojnë marrëdhëniet dhe jetën e tyre seksuale.

Rees thotë se janë të shumta gratë që vijnë tek ajo për të bërë joga nudo.360grade.al


Ato që ju dhanë Ramës me të tepërt, po i hiqen sot, një e nga një…

Të tjera