» Mërkuri është zmbrapsur, ja si t’i mbijetojmë këtij fenomeni astrologjik që ngjall vetëm “fatkeqësi”

Mërkuri është zmbrapsur, ja si t’i mbijetojmë këtij fenomeni astrologjik që ngjall vetëm “fatkeqësi”

Më datë 16 të këtij muaji, mërkuri u zmbraps dhe ky fenomen astrologjik do të shkaktojë jo pak ndryshime në jetën e të gjithëve ne. Kjo tërheqje do të zgjasë tre javë deri më 6 dhjetor.

Astronomikisht, çdo muaj (rreth tre herë në vit), planeti i Mërkurit ngadalëson orbitën e tij dhe duket se lëviz prapa (një iluzion optik), të cilin e quajmë “zmbrapsje”. Është konsideruar si një fenomen që sjell “fatkeqësi” për 12 shenjat e zodiakut sepse Merkuri është planeti i pushtetit dhe komunikimeve, qartësisë në të menduar, ndershmërisë dhe madje edhe udhëtimive apo teknologjisë. Kur ky planet tërhiqet është kaos e rrëmujë në kozmos.

Susan Miller na jep këshilla si t’i mbijetojmë zmbrapsjes së Mërkurit
1. Mos bëni blerje të pamenduara apo të drejtuar nga instikti
2. Mos merrni asnjë vendim të rëndësishëm
3. Thuajini PO çdo mundësi udhëtimi që ju del, qoftë kjo e fundit e planifikuar apo jo
4. Tregohuni të duruar me të dashurit e zemrës e mos e humbni toruan


360grade.al


Ato që ju dhanë Ramës me të tepërt, po i hiqen sot, një e nga një…

Të tjera